Фото галерија

Интернационално такмичење "Немањићи"

Фондација Мир Божији организовала је интелнационално такмичење под називом '' Немањићи '' поводом 800 године самосталности Српске Православне Цркве.
Сунчев систем - изложба

Ученици петог разреда са са наставницом географије Маријом Кужет правили "Сунчев систем" и радове изложили у холу школе.
ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2019.

У оквиру Дечје недеље организоване су следеће активности: - " ДЕЦА ДЕЦИ", Писање порука; - ПРИЈЕМ ПРВАКА У ДЕЧЈИ САВЕЗ (матична школа); - "ПОВРЋИЈАДА"; - "ШЕШИРИЈАДА", - ФЕР ПЛЕЈ, спортске игре; - и подела диплома.
ПРОЈЕКТНА НАСТАВА - I РАЗРЕД

TEMA - СВАКО ИМА ОБЛИК СВОЈ TEMA - "ПОВРЋИЈАДА" TEMA - "ШЕШИРИЈАДА" ТЕМА - ДЕЧЈИ ИНСТРУМЕНТИ ТЕМА - РАДИОНИЦА ЗА АУТОМОБИЛЕ ТЕМА - НОВОГОДИШЊИ ВАШАР
ПРИЈЕМ ПРВАКА 2019. - ИО БРЂАНИ

Наша школа је од данас богатија за 19 нових ђака првака. Срећан почетак!
Тематски дан - Другарство

Дана 16.05.2019. године у нашој школи одржан је тематски дан под називом "Другарство". Активности у оквиру овог пројекта реализовале су учитељице четвртог разреда са својим ученицима. Ученици матичне школе и ученици из издвојених одељења имали су прилику да се кроз групни рад на часовима математике, српског језика, ликовне културе и физичког васпитања друже и уче. Наши четвртаци су се кроз заједничке активности међусобно упознавали, зближавали и уједно припремали за прелазак у пети разред, који ће од септембра сви заједно похађати у матичној школи.
ИЗЛЕТ НА АВАЛУ

ЛИКОВНА КУЛТУРА IV/3

Дружење ученика са наставником ликовне културе Радославом Симићем - часови предметне наставе у четвртом разреду.
ЗОО ВРТ

Ученици ИО Брђани посетили зоолошки врт.
СВЕТИ САВА 2019.

Прослава школске славе у ИО Брђани.