Међународни дан особа са инвалидитетом

Датум: 06. Decembar 2018 20:11 Категорија: Новости

УЧЕШЋЕ ВУКОВЕ ПОРОДИЦЕ на манифестацији поводом Међународног дана особа са инвалидидтетом
Дана 3.12.2018. на позив Удружења Плава шкољка –удружење самохраних родитеља и породице деце са инвалидитетом у Дечјем културном центру Београд, Таковска 8, наша Вукова породица представила је свој рад, своју мисију и визију свог постојања.


 Тог дана Вукову породицу су представили чланови колектива ОШ“ Вук Караџић“ у Рипњу: Весна Петровић као оснивач удружења и председник Управног одбора, директор школе Срећко Кривокапић, учитељице Наташа Несторовић Петровић и  Татјана Марковић као оснивачи удружења, Сузана Нинковић секретар школе и студент Учитељског факултета Алекса Марковић, бивши ученик и вуковац наше школе.Ученици наше школе су представили на продајној изложби у ДКЦ новогодишњи асортиман својих рукотворина насталих на часовима креативног рада са маштовитим учитељицама Татјаном и Наташом.
Сарадња са удружењем Плава шкољка је драгоцена и наставићемо да сарађујемо на различитим пројектима и дружењима у њиховом центру и у нашој школи. Почаствовани смо позивом Надице Блажић да будемо њени гости на овом важном скупу да пренесемо поруку да је различитост богатство!